dijous, 5 de novembre del 2009

Cacera a Castellbisbal


Aprofitant que aquesta setmana només tinc classe dilluns i divendres, ahir vaig decidir anar a Castellbisbal, a veure si podia agafar bastants mercants, que era una tasca pendent per part meva. així doncs, dies abans li vaig comunicar a l'Enric que aniria, si es volia venir i em va dir que si, així que ahir vam anar els dos. Aquella tarda abans ja em va comunicar que va veure un Takargo anant cap a Barcelona, fet que ens va fer pensar que possiblement es deixaria veure per allà.
La jornada va començar a les 9 i poc, quant vaig arribar a Castellbisbal i em vaig ficar a esperar a l'Enric. En aquells 10 minuts, ja va passar el primer mercant, el Cargometro d’ FGC.
Al veure com començava el matí, va semblar que veuríem molt material, i així va ser. Ja un cops situats a la S, va ser un no parar de trens, passant bastants mercaderies, tipus el fustes de Manresa, el saler, etc.
Els dos primers que, com qui diu vam caçar a la S, eren un parell de TECO's, servits per una 253 cadascun. Ja cap al migdia, es pot dir que va passar un dels trens més difícils de veure, el Takargo, servit amb la 6001, i un tren al qual li teníem moltes ganes.
A partir d'aquí, van seguir passant els mercants, passant dos cops més el Cargometro, passant 269's i 250's. En un moment que no ens esperàvem, va passar la 333.386, circulant aïllada cap a Tarragona. Vist tot això, vam acabar la jornada molt contents de tot el que havíem caçat, però encara ens faltava una sorpresa. Quant estàvem anant cap a l'estació, vam sentir que per darrera nostre venia un tren, i conforme ens girem, ens trobem amb una doble de 449, anant cap a Barcelona sense servei. Ja abans d'abandonar l'entorn de les vies, ens va passar la tercera 250 de la jornada, amb un butaner de Granollers a Tarragona.
Agrair des de aquí a l'Enric que hagués vingut.

A la foto que encapçala l'entrada d'avui, la 6001 de Takargo, anant cap a Portugal.
Sota d'aquestes línies, la 250.011, donant tracció al paperer Girona - Zaragoza.

3 comentaris:

  1. Està clar que anar a Castellbisbal, és sinonim de moltíssima varietat de material, excel·lent caça del Takargo ;)

    ResponElimina
  2. Moltes gracies Ignasi.
    Si, anar a Castellbisbal és sinònim de molta varietat, sempre i quant no sigui dissabte!

    ResponElimina
  3. Lo què donaria jo per tenir tanta activitat per aquí, i no haver d'anar com a mínim a Granollers per veure quelcom diferent. Bona caça Aleix!

    ResponElimina